Nekaj ​​dni 7 izbir NFL, možnost, najboljše stave 2022 iz naprednega dizajna

To je naš začetni uvod za Eagles in tudi osnovne igre poti na Vikingih. Obe organizaciji zagotavljata močne napade, čeprav je najnovejši napad Philadelphie najbolj koristen, je Justin Jefferson najboljše strelno orožje za obe strani. Ne glede na to, ali je Philadelphia priporočljiva ali ne, ne bi bilo šokantno videti, da bi Miami trdil, da se je povečal delež igralnih mest. Jalen Hurts je takoj po organizaciji pol ducata izvedel že sedem prestreženj v zadnjem letu.Way Johnson, Darius Slay in številni drugi strokovnjaki so bili v nevarnosti, da bodo izgubili dvoboj za Eaglese, njihova obramba pa je nekoliko nazadovala glede na standard iz leta 2022.

  • Medtem ko obstaja nekaj blagovnih znamk za stave NFL, bi študentje morali imeti brez težav in nato narediti, najnovejša izbira denarne linije na splošno velja za najboljšo stran od.
  • Popolnoma novi Cardinals dobijo 14 točk za prehod naprej in zamenjajo +575 na vašo denarno linijo, da zmagajo v skupni igri.
  • Nova povezava s takratnim zaščitnim načrtovalcem Ravens Mikeom Macdonaldom in Hamiltonom je med najbolj inteligentnimi glede lige zadnjih 12 mesecev.
  • Celotna zaščita Chargerjev je imela težave lani in je omogočila 362,9 m za vsako igro.
  • December je, kar pomeni, da je približno ta točka, če zločin v Kansas Cityju postane skupaj.

Vendar ne, značilnosti poškodb so imele pomembno vlogo pri oblikovanju rezultatov stran od spletne igre NFL, prav tako pa ni mogoče zanemariti učinka stran od poškodb NFL. Kljub temu najnovejše stavne sledi NFL Week 7 dodajajo dodatno plast razburjenja, privabljajo igralce, da raziščejo nove prednosti, slabosti in strategije obeh organizacij. Popolnoma nova etapa je odločena, da si lasti vznemirljiv obračun, odkar boste Dolphins in vi Eagles pridobili sredstva okoli spopada v dolgo pričakovani spletni igri Day 7 Sunday Nights Sporting Events. Udeleženci lige NFL iz drugih organizacij so pripravljeni programirati svoje občutke in se lahko posvetite pod živahnimi lučmi, z zavedanjem, da bi lahko imela ta tekma velike posledice za leto.

NFL Week 8 Selections: kvote, sledi iger na srečo in napovedi v nasprotju s spletno igro Give To have Sunday – ladbrokes bonus

Novi NFC South je še naprej odprt, čeprav Buccaneers zahtevajo veliko družbeno pomoč. Zaradi tega bo nedeljski dvoboj verjetno poln časa in ladbrokes bonus razburjenja. Tukaj govorim o stvareh, ki jih je treba narediti v zvezi z novo stavno industrijo, in točno lahko vidite, kaj lahko pričakujete od svojega poklica. Sveži Jets so se pojavili kot posledica zmage nad Cowboysi med MetLife prejšnji teden za svoje podpornike kot +7 gospodinjski podložniki.

Igre na srečo V Jacksonville Jaguars Chance And you may Outlines

ladbrokes bonus

Odločitev za zaupanja vredno športno stavnico je le en preprost način za izboljšanje izplačil. NFL Prop Bets (stave ‘proposition’) napovedujejo izid določene izkušnje znotraj komplementa in so lahko izjemno domiselne. Dobro znani NFL Prop Wagers za tipičnih 12 mesecev je natanko toliko, kolikor dober podajalec pogosto postavi drugače in ta skupina v zvezi z NFL običajno daje najboljšo oceno za kateri koli konec tedna. NFL Totals je prijeten, ker se obrisi spreminjajo, dokler piščalka ne udari najprej iz video igre.

Forbesov svetovalec se drži strogih meril stabilnosti člankov. Za dobro naše lastne izobrazbe je vsa vsebina točna od zadnjega objavljenega datuma, ne glede na to, ali ponudbe, ki jih vsebuje, morda ne bodo daljše. Navedena sveža stališča bodo samo pisateljeva in morda še niso bila podana, priznana ali drugače priporočena zaradi vseh naših ljudi.

Prejšnji NFL Wideout, junak Super Bowla prejel umrl pri mnogih letih 40

Parlay stave so idealne za zbadljivke, če so resnično visoke. Zamahovanje mesta, ki je sicer popolno za zaščito samega sebe, ponavadi sproži ogromno izplačilo, pri čemer se odloči, da bo prestavljalec navaden zagotovo eden od igralcev NFL. Recimo, da naredite odlično igro, ki ima noge, kot Ohio Urban Area Chiefs – korak tri.5 med -110.

ladbrokes bonus

Z daleč zelo zgodnjo potjo in energijo boste spremenili vzdolž kategorije, obstaja veliko stvari, ki jih je treba zajeti. Igralci na srečo ne pričakujejo, da bo znotraj konkurence res veliko stvari, od Panthers, ki so jih pripravili mladi, do Falconov, ki jih je dodal Desmond Ridder. Nova linijska linija lige NFL zdaj kaže, da bi bila popolna izbira Panthers proti Falcons lahko znižana na 39,5, kar je sprememba od štirih vprašanj, ker Can get. Če so bili Panthers proti Falconsu na splošno odprti v maju, je bilo v 43.5. Morda je zagotovo poseben optimizem na novi novinec QB Bryce More mladosten.Sveži The United kingdomt Patriots gredo na Hard-rock Stadium za obračun AFC East v nasprotju z Miami Dolphins, prav tako pa so se igre zdele med številnimi zelo zgodnjimi gibanji denarne linije.

Najnovejši Giants si lahko prizadevajo, da bi vam ustvarili energijo za dobre četrtkove večerne aktivnosti, ki bodo intervjuvale povsem nove Bay area 49ers (2-0), kadar koli se začne 3. korak dneva. In potem takoj navzgor Dolphins proti Chargerjem s celotnim od 51 na Weekend. Preden se poglobimo v vašo nedavno linijo, pojdimo skozi najnovejšo priložnost NFL. Prav tako se je začela denarna linija za Philadelphia Eagles, Atlanta Falcons, Houston Texans, Minnesota Vikings, Seattle Seahawks in vi boste Baltimore Ravens. Jared Goff št. 16 vaših Detroit Lions se odzove tik po igri v četrti četrtini na tekmah proti Seattle Seahawks med Ford Profession na vaš 17. september 2023 v Detroitu v Michiganu. Zaslužijo si, da postanejo glavni favoriti znotraj mesta, vendar je to lahko veliko točk.